نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب داغ تحت فشار بهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 11-21]
  • آنالیز حساسیت فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 39-47]
  • آنتی‌اکسیدان مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) حاصل از دو روش استخراج غرقابی و استخراج به کمک امواج مایکروویو و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 23-38]

ا

  • اثر ضد میکروبی اثرات ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصاره‌ برگ درخت پرتقال (Citrus sinensis) کشت شده در ایران و بررسی پایداری اکسیداسیون روغن سویای غنی سازی شده با آن [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 85-96]
  • ارزیابی کیفی بلوغ کیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 103-114]
  • ازن مقایسه اثر ضدعفونی کنندگی ازن و پرکلرین بر کیفیت تغذیه ای، میکروبی، حسی و ماندگاری کاهو [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 75-84]
  • ایزوله پروتئین آب پنیر بررسی تاثیر نانو بلورسلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیو نانو کامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 75-85]
  • اسانس بررسی فعالیت ضداکسیدانی اسانس برگ نارنج (Citrus aurantium L. ) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 43-57]
  • اسانس پونه کوهی تأثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگی‌های فیلم خوراکی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 61-74]
  • استخراج بهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 11-21]
  • اسید گلیسیریزیک بهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 11-21]
  • اسید های چرب ترانس بررسی میزان اسید های چرب ترانس در فراوده های غذایی ایران. [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 93-100]
  • اشعه‌گاما جداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش‌ آن [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 97-107]
  • ایلام بررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 95-103]
  • الگوریتم ژنتیک فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 39-47]
  • انار کیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 103-114]
  • انبار مانی ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوراکی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی توت فرنگی تازه طی انبارداری [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 15-29]
  • انتقال جرم تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 71-83]
  • اندازه ذرات حامل‌های لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی ویتامینA پالمیتات؛ عوامل موثر بر اندازۀ ذرات، کارایی درون‌پوشانی و پایداری [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 67-82]
  • انگل بررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 95-103]

ب

  • بادمجان بررسی سینتیک انتقال جرم در طی خشک‌کردن ترکیبی هوای داغ- مادون‌قرمز برش‌های بادمجان [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 53-60]
  • برگر سویا بسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن سبک تلفیق شده با نانوذرات فلزی [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 1-9]
  • برگ نارنج بررسی فعالیت ضداکسیدانی اسانس برگ نارنج (Citrus aurantium L. ) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 43-57]
  • بستنی بررسی کاربرد پردازش تصویر در ارزیابی ریز ساختار بستنی [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 49-61]
  • بستنی وانیلی تاثیر جایگزینی شکر با شیره انگور بر ویژگی‌های فیزیکیوشیمیایی و حسی بستنی وانیلی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 85-93]
  • بسته‌بندی فعال بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد باکتریایی فیلم های فعال پلی‌اتیلنی دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات نقره [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 27-37]
  • بسته‌بندی هوشمند تعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرف‌های رنگی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 3-14]
  • بیماری قلبی عروقی بررسی میزان اسید های چرب ترانس در فراوده های غذایی ایران. [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 93-100]
  • بیونانوکامپوزیت بررسی تاثیر نانو بلورسلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیو نانو کامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 75-85]

پ

  • پایداری حامل‌های لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی ویتامینA پالمیتات؛ عوامل موثر بر اندازۀ ذرات، کارایی درون‌پوشانی و پایداری [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 67-82]
  • پایداری حرارتی مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 83-91]
  • پایداری روغن سویا اثرات ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصاره‌ برگ درخت پرتقال (Citrus sinensis) کشت شده در ایران و بررسی پایداری اکسیداسیون روغن سویای غنی سازی شده با آن [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 85-96]
  • پردازش تصویر تعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخص‌های رنگی L*a*b* توسط پردازش تصویر [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 105-113]
  • پرکلرین مقایسه اثر ضدعفونی کنندگی ازن و پرکلرین بر کیفیت تغذیه ای، میکروبی، حسی و ماندگاری کاهو [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 75-84]
  • پروبیوتیک بررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 59-70]
  • پیشگویی فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 39-47]
  • پلی‌اتیلن با دانسیته پایین بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد باکتریایی فیلم های فعال پلی‌اتیلنی دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات نقره [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 27-37]
  • پوشش دهی ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوراکی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی توت فرنگی تازه طی انبارداری [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 15-29]

ت

  • ترکیبات توکوفرولی مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 83-91]
  • ترکیبات فنولی مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) حاصل از دو روش استخراج غرقابی و استخراج به کمک امواج مایکروویو و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 23-38]
  • ترکیبات فنولیک ارزیابی ویژگیهای کلوئیدی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم های حاوی عصاره گزنه [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 11-23]
  • تعداد مراحل هموژنیزاسیون بررسی اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب پروبیوتیک [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 39-48]
  • توت فرنگی ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوراکی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی توت فرنگی تازه طی انبارداری [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 15-29]
  • توده‌زیستی جداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش‌ آن [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 97-107]

چ

  • چربی بررسی کاربرد پردازش تصویر در ارزیابی ریز ساختار بستنی [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 49-61]
  • چروکیدگی تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 71-83]

ح

  • حالت ابری تاثیر امواج فراصوت بر برخی خواص کیفی آب هویج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 17-25]
  • حاملهای لیپیدی نانوساختار حامل‌های لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی ویتامینA پالمیتات؛ عوامل موثر بر اندازۀ ذرات، کارایی درون‌پوشانی و پایداری [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 67-82]

خ

  • خروج رطوبت تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 71-83]
  • خشک کردن مدل‌سازی سینتیک خشک‌شدن لایه نازک کمه(کشک محلی) [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 3-16]
  • خشک کردن بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 63-74]
  • خواص حرارتی تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2 [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 87-101]
  • خواص فیزیکی عوامل موثر بر زاویه استقرار، ضریب اصطکاک داخلی و خارجی دو رقم گندم(بهرنگ و شیرودی) [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 43-51]
  • خواص فیزیکی بررسی تاثیر نانو بلورسلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیو نانو کامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 75-85]

د

  • دی ان مزدوج مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 83-91]
  • دانه کفیر بررسی تاثیر شیره خرما بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی تهیه شده از دانه‌های کفیر [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 31-42]
  • درصد شکستگی دانه بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 63-74]
  • درونپوشانی حامل‌های لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی ویتامینA پالمیتات؛ عوامل موثر بر اندازۀ ذرات، کارایی درون‌پوشانی و پایداری [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 67-82]
  • درون‌پوشانی ارزیابی ویژگیهای کلوئیدی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم های حاوی عصاره گزنه [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 11-23]

ذ

  • ذخیره‌سازی تعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخص‌های رنگی L*a*b* توسط پردازش تصویر [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 105-113]

ر

  • رفتار شبه پلاستیکی بررسی تاثیر سرعت چرخشی، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ی زردآلو [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 57-65]
  • رنگ سنجی تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2 [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 87-101]
  • روغن بررسی فعالیت ضداکسیدانی اسانس برگ نارنج (Citrus aurantium L. ) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 43-57]

ز

  • زاویه استقرار عوامل موثر بر زاویه استقرار، ضریب اصطکاک داخلی و خارجی دو رقم گندم(بهرنگ و شیرودی) [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 43-51]
  • زیتون مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 83-91]
  • زیست تخریب پذیر تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2 [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 87-101]

ژ

  • ژل آلوئه ورا ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوراکی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی توت فرنگی تازه طی انبارداری [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 15-29]

س

  • سبزیجات خوراکی بررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 95-103]
  • سرخ‌کردن تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 71-83]
  • سریع کیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 103-114]
  • سطح پاسخ بهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 11-21]
  • سفت کردن بررسی کاربرد پردازش تصویر در ارزیابی ریز ساختار بستنی [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 49-61]
  • سینتیک بررسی سینتیک انتقال جرم در طی خشک‌کردن ترکیبی هوای داغ- مادون‌قرمز برش‌های بادمجان [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 53-60]

ش

  • شبکه عصبی مصنوعی تعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخص‌های رنگی L*a*b* توسط پردازش تصویر [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 105-113]
  • شیر فرادما تعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخص‌های رنگی L*a*b* توسط پردازش تصویر [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 105-113]
  • شیرین بیان بهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 11-21]
  • شیره خرما بررسی تاثیر شیره خرما بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی تهیه شده از دانه‌های کفیر [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 31-42]
  • شکل هندسی مدل‌سازی سینتیک خشک‌شدن لایه نازک کمه(کشک محلی) [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 3-16]

ص

  • صمغ زردآلو بررسی تاثیر سرعت چرخشی، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ی زردآلو [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 57-65]

ض

  • ضداکسایشی تاثیر امواج فراصوت بر برخی خواص کیفی آب هویج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 17-25]
  • ضد میکروبی بسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن سبک تلفیق شده با نانوذرات فلزی [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 1-9]
  • ضریب اصطکاک خارجی عوامل موثر بر زاویه استقرار، ضریب اصطکاک داخلی و خارجی دو رقم گندم(بهرنگ و شیرودی) [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 43-51]
  • ضریب اصطکاک داخلی عوامل موثر بر زاویه استقرار، ضریب اصطکاک داخلی و خارجی دو رقم گندم(بهرنگ و شیرودی) [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 43-51]
  • ضریب نفوذ مدل‌سازی سینتیک خشک‌شدن لایه نازک کمه(کشک محلی) [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 3-16]
  • ضریب نفوذ بررسی سینتیک انتقال جرم در طی خشک‌کردن ترکیبی هوای داغ- مادون‌قرمز برش‌های بادمجان [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 53-60]

ط

  • طراحی پلاکت – برمن جداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش‌ آن [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 97-107]
  • طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک کیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 103-114]

غ

  • غرقابی مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) حاصل از دو روش استخراج غرقابی و استخراج به کمک امواج مایکروویو و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 23-38]

ف

  • فراصوت تاثیر امواج فراصوت بر برخی خواص کیفی آب هویج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 17-25]
  • فرمولاسیون بررسی تاثیر شیره خرما بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی تهیه شده از دانه‌های کفیر [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 31-42]
  • فساد تعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرف‌های رنگی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 3-14]
  • فسفولیپاز جداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش‌ آن [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 97-107]
  • فشار هموژنیزاسیون بررسی اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب پروبیوتیک [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 39-48]
  • فعالیت آنزیمی جداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش‌ آن [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 97-107]
  • فعالیت ضد اکسیدانی بررسی فعالیت ضداکسیدانی اسانس برگ نارنج (Citrus aurantium L. ) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 43-57]
  • فیلم پلی اتیلن با دانسیته پایین بسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن سبک تلفیق شده با نانوذرات فلزی [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 1-9]
  • فیلم خوراکی تأثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگی‌های فیلم خوراکی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 61-74]
  • فیلم نانوکامپوزیتی بسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن سبک تلفیق شده با نانوذرات فلزی [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 1-9]

ق

  • قارچ دکمه ای فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 39-47]
  • قدرت ضداکسندگی اثرات ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصاره‌ برگ درخت پرتقال (Citrus sinensis) کشت شده در ایران و بررسی پایداری اکسیداسیون روغن سویای غنی سازی شده با آن [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 85-96]

ک

  • کاهو مقایسه اثر ضدعفونی کنندگی ازن و پرکلرین بر کیفیت تغذیه ای، میکروبی، حسی و ماندگاری کاهو [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 75-84]
  • کروماتوگرافی گازی بررسی میزان اسید های چرب ترانس در فراوده های غذایی ایران. [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 93-100]
  • کسر رطوبتی بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 63-74]
  • کیفیت تغذیه‌ای مقایسه اثر ضدعفونی کنندگی ازن و پرکلرین بر کیفیت تغذیه ای، میکروبی، حسی و ماندگاری کاهو [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 75-84]
  • کلمات کلیدی: عصاره برگی پرتقال اثرات ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصاره‌ برگ درخت پرتقال (Citrus sinensis) کشت شده در ایران و بررسی پایداری اکسیداسیون روغن سویای غنی سازی شده با آن [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 85-96]
  • کهورک بررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 95-103]

گ

  • گازکروماتوگرافی/طیف سنج جرمی بررسی فعالیت ضداکسیدانی اسانس برگ نارنج (Citrus aurantium L. ) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 43-57]
  • گیاه بادرنجبویه مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) حاصل از دو روش استخراج غرقابی و استخراج به کمک امواج مایکروویو و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 23-38]
  • گرانروی بررسی کاربرد پردازش تصویر در ارزیابی ریز ساختار بستنی [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 49-61]
  • گزنه ارزیابی ویژگیهای کلوئیدی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم های حاوی عصاره گزنه [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 11-23]
  • گندم عوامل موثر بر زاویه استقرار، ضریب اصطکاک داخلی و خارجی دو رقم گندم(بهرنگ و شیرودی) [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 43-51]
  • گوشت مرغ تعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرف‌های رنگی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 3-14]

ل

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس" بررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 59-70]

م

  • مادون قرمز فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 39-47]
  • ماست پروبیوتیک بررسی اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب پروبیوتیک [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 39-48]
  • ماکروویو مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) حاصل از دو روش استخراج غرقابی و استخراج به کمک امواج مایکروویو و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 23-38]
  • مایکروویو بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 63-74]
  • محتوای فنلی تاثیر امواج فراصوت بر برخی خواص کیفی آب هویج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 17-25]
  • مدل پیج بررسی سینتیک انتقال جرم در طی خشک‌کردن ترکیبی هوای داغ- مادون‌قرمز برش‌های بادمجان [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 53-60]
  • مدل‌سازی مدل‌سازی سینتیک خشک‌شدن لایه نازک کمه(کشک محلی) [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 3-16]
  • مدل‌سازی تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 71-83]
  • معرف‌های رنگی تعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرف‌های رنگی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 3-14]
  • مغز کلخونگ مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 83-91]

ن

  • نانوبلور سلولز بررسی تاثیر نانو بلورسلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیو نانو کامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 75-85]
  • نانورس بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد باکتریایی فیلم های فعال پلی‌اتیلنی دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات نقره [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 27-37]
  • نانوفلز بسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن سبک تلفیق شده با نانوذرات فلزی [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 1-9]
  • نانولیپوزوم ارزیابی ویژگیهای کلوئیدی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم های حاوی عصاره گزنه [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 11-23]
  • نشاسته تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2 [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 87-101]
  • نفوذپذیری تأثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگی‌های فیلم خوراکی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 61-74]
  • نقره بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد باکتریایی فیلم های فعال پلی‌اتیلنی دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات نقره [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 27-37]
  • نوشیدنی لبنی بررسی تاثیر شیره خرما بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی تهیه شده از دانه‌های کفیر [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 31-42]

و

  • واژگان کلیدی: "اسپیرولینا پلاتنسیس" اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 1-10]
  • واژگان کلیدی: شیره انگور تاثیر جایگزینی شکر با شیره انگور بر ویژگی‌های فیزیکیوشیمیایی و حسی بستنی وانیلی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 85-93]
  • واژه‌های کلیدی: گرانروی ظاهری بررسی تاثیر سرعت چرخشی، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ی زردآلو [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 57-65]
  • ویتامینA پالمیتات حامل‌های لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی ویتامینA پالمیتات؛ عوامل موثر بر اندازۀ ذرات، کارایی درون‌پوشانی و پایداری [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 67-82]
  • ویژگی ها بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد باکتریایی فیلم های فعال پلی‌اتیلنی دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات نقره [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 27-37]
  • ویژگی های فیزیکوشیمیایی بررسی اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب پروبیوتیک [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 39-48]
  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی تاثیر جایگزینی شکر با شیره انگور بر ویژگی‌های فیزیکیوشیمیایی و حسی بستنی وانیلی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 85-93]

ه